Boka gruppaktivitet

På egen hand

Onsdag 25 September kl: 12.00 - 13.30
Obligatorisk uppgift
Minst 1, max 34 elever
Kontrollera

Bokningsregler

SFI OCH SPRÅKINTRO-VISNINGAR SAMT BESÖK PÅ EGEN HAND ÄR ALLTID GRATIS, MEN KRÄVER INLOGGNING OCH KORREKTA FAKTURERINGSUPPGIFTER.

FAQ: FÖR ATT BOKA VISNING/ EGET BESÖK - LOGGA IN PÅ KONTO

För att bokningen ska gå igenom måste du vara inloggad i vårt bokningssystem. Om du har ett inloggningskonto hos oss behöver du logga in på detta för att bekräfta bokningen.

Om du inte har ett inloggningskonto klickar du på ”Skapa konto” och följer sedan stegen nedan.

1)Fyll i namn, telefonnummer och e-postadress. Därefter får du inom kort ett mail med en verifieringskod till den e-postadress du angett.

2)Fyll i verifieringskoden och klicka dig vidare.

3) Fyll i skolans organisationsnummer och välj sedan skola. Om skolan inte redan är registrerad behöver du klicka på ”Registrera ny förskola/skola” och fylla i skolans uppgifter (skolans namn, adress, referensnummer m.m.) innan du kan skapa ditt personliga konto.

4) Kontrollera uppgifterna och klicka dig vidare för att skapa ditt personliga konto i bokningssystemet. Fyll i fälten för referens (beställarens namn/beställar-ID), önskat användarnamn, samt önskat lösenord och klicka på Skapa konto

När du är inloggad på ditt konto kan du bekräfta bokningen i din varukorg.

Om allt har fungerat som det ska kommer du inom kort få en bokningsbekräftelse till din e-postadress. Om den inte kommit till din inkorg, kolla i skräppostmappen. Om mailet varken finns i inkorg eller skräppost kan detta bero på att du inte varit inloggad, att bokningen inte bekräftats av dig, alternativt att den angivna e-postadressen har blivit felstavad. Försök gärna en gång till på egen hand innan du kontaktar oss.

Om det ändå inte fungerar, hör av dig till bokning.polismuseet@polisen.se, så hjälper vi dig.

Du behöver godkänna våra regler